Vertrouwde service

Klantvriendelijk en oog voor detail

U kunt bij ons terecht voor reparatie, onderhoud en APK-keuring met elk merk auto, daarbij hebben wij een specialisatie in Duitse merken. Wij hebben de beschikking over specialistische gereedschappen voor het servicen van alle hedendaagse autotechniek en up-to-date diagnosesoftware voor praktisch alle automerken, met extra diagnosemogelijkheden voor auto’s van BMW, Volkswagen, Audi, Skoda en Seat.
Ook met uw bedrijfswagen kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over een hefbrug die geschikt is voor bedrijfswagens en campers met en gewicht tot 7 ton en met een maximum wielbasis van 6 meter.

Uiteraard maken wij alleen gebruik van kwalitatief hoogwaardige onderdelen en krijgt u van ons desgewenst een offerte vooraf.

Gaat u binnenkort op vakantie? Heeft u nog aan de correcte werking en het onderhoud van uw airco-systeem gedacht? Komt u dan eens langs voor een gedetailleerde vakantiecheck. Wij hebben de juiste apparatuur en kundigheid om uw auto zomer- en winterklaar te maken.

Wij bieden ook een complete bandenservice voor personen- en bedrijfswagens, inclusief kleine vrachtwagens (light trucks). Ook kunt u bij ons terecht voor caravan- trailer- en aanhangerbanden. Wij hebben speciale werkplaatsuitrusting voor het monteren van grote maten.
Wij hebben vele soorten en maten banden op voorraad, ook kunnen wij de opslag verzorgen van uw zomer- of winterbanden.

info

De APK-keuring

Voor welke datum dient uw auto gekeurd te zijn?

Zorg tijdig voor het plannen van uw keuring. U kunt de APK-vervaldatum, samen met de rest van de geregistreerde gegevens, inzien op de site van de RDW.

Mijn voertuiggegevens nu bekijken.

Wat kunnen we voor u doen?

  • APK-keuring
  • Service
  • Airconditioning
  • Reparatie
  • Banden
  • Vakantiecheck